szerző:
hvg.hu

A tetőn át bemászott, majd lyukat ütött az eladótér plafonján, így jutott be egy maszkos betörő az egyik halmajugrai élelmiszerboltba. Éppen megérkeztek a dolgozók, amikor még bent volt. Elmenekült, de később elkapták.

Kedden kora reggel az üzlet nyitása közben vették észre a dolgozók, hogy valaki bent van. A maszkot viselő betörőt megzavarták, elmenekült a helyszínről.

A körzeti megbízott a házából vitte be később a 26 éves férfit a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették, és lopás kísérlete miatt eljárást indítottak ellene – írja a police.hu.

©

Kiderült, hogy megbontotta a bolt tetejét, és lyukat ütött a plafonon, így tudott bejutni az áruk közé. Szeszes italokat és élelmiszereket vitt volna el, ha nem toppannak be a dolgozók.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!