szerző:
hvg.hu

2017-ben már a TV2 csatornáin sugározhatják a Reszkessetek, betörők!-et, és Andy Vajnáé lett több olyan filmsorozat is, amely korábban nagy sikerrel futott az RTL Klubon.

Eddig minden évben az RTL Klubon ment a nagy karácsonyi klasszikus, a Reszkessetek, betörők!, de 2017-től megváltozik a helyzet – adta hírül az Origo-csoporthoz tartozó Life.hu.

A lap úgy tudja, hogy a TV2 megállapodott a Foxszal, így egy teljes évig Andy Vajna csatornáit erősítheti a Macaulay Culkint felvonultató családi film, valamint több olyan sorozat is, amelyek korábban az RTL Klubot erősítették.

Az új szerződéssel Vajnáéké lett a Szökés, a Grace klinika, az APB és a The Originals, valamint olyan új szériák, illetve filmek is, mint a The Mick, a The Neighbors és a Született szobalányok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!