szerző:
hvg.hu

A Heti hetes szereplője és több színdarab, film színésze felesége szerint nincs annyira rosszul, most Kínába utazik vele fia, hogy részt vehessen egy ottani gyógykezelésen – írja a Blikk.

"Imrének agydaganata van" – mondta a Blikknek felesége, Ildikó. "Az agydaganat a stressztől jön elő, az életviteléhez annyiban van köze, hogy az utóbbi években tényleg rengeteg stressz ért minket" – tette hozzá.

"Az Imre agyában lévő tumorról még nem tudják, hogy milyen típusú, csak egy ciszta, vagy netán komolyabb a baj" – folytatta. "Azért nem tud járni, mert az agyában a mozgásért felelős területet nyomja a daganat" – mesélte a lapnak.

©

A Heti hetes és több színdarab, film sztárjának kínai gyógykezelését is Ildikó készítette elő. S bár sokáig úgy volt, ő kíséri el Bajort a Kuangcsouban lévő híres klinikára, végül úgy döntöttek, a színész 17 éves Marci fia tart vele.

"Arra szeretnénk koncentrálni, hogy nyugalomban gyógyulhasson, Imre csak arra figyelhessen, hogy felépüljön. Sajnos édesanyám halála utáni tennivalókból is maradt még, ráadásul magam is nemrég estem át egy epeműtéten. Ezért vetettem fel Imrének, hogy Marci kísérje el, legyen egy családtag mellette" – mondta a feleség, aki szerint Bajor Imre nincs annyira rosszul, hogy orvoscsoportnak kéne kísérni őt Kínában, sőt szállodában lakik, csupán a kezelésekre megy be a kaungcsoui ősi kínai gyógyászattal is foglalkozó kórházba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!