szerző:
hvg.hu

Tesztelésre hívja a Microsoft a Windows Insider program néhány résztvevőjét, és ha a visszajelzések pozitívak lesznek, egy érdekes billentyűzettel gazdagodhatnak az iOS-es, sőt később az androidos telefonok is.

A Microsoft különleges Word Flow billentyűzetét (amely még a leggyorsabban gépelés Guinness-rekordját is sokáig tartotta, de azóta már a Fleksy nevű billentyűzet elvette tőle ezt a dicsőséget) eddig csak windowsos eszközökön, illetve a cég okosóráján, a Microsoft Banden lehetett elérni.

Ez a billentyűzet lehetővé teszi, hogy a megszokott gépelési módon kívül ujjkövetéssel is lehessen gépelni, azaz csak el kell kezdeni összekötni a billentyűzeten a kívánt szó betűit, és a szó máris megjelenik a képernyőn.

©

A Microsoft, adta hírül a Windows Central, emailben értesítette a Windows Insider program jó néhány résztvevőjét, hogy amennyiben legalább iPhone 5s telefonja van, akkor részt vehet az iOS-es Word Flow (béta)tesztelésében, és várják a visszajelzéseit.

A redmondiak egyelőre az iOS-ben gondolkodnak, de hamarosan az androidos változat is elkészülhet. Az sem kizárt, hogy olyan fejlesztéseket is kap a billentyűzet, amely a Force Touch lehetőségeit is kihasználja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!