szerző:
hvg.hu

Nem kell színezett kontaktlencsét venni ahhoz, hogy kipróbáljuk, hogyan néznénk ki barna, kék, zöld, sőt akár lila szemmel.

A SketchAndColor oldal „szem-átszínező” szekciója nem bonyolítja túl a dolgot, egyszerűan változtathatunk szemszínt (természetesen fotón), ha fellépünk ide.

Mindenekelőtt fel kell töltenünk egy olyan fotót, amelyen szembe néz az arc (a képet akár a saját gépünkről, akár a netről is feltölthetjük). Ki kell jelölnünk a bal (set left iris), majd a jobb szemet (set right iris), és mindkét esetben a kép alatti skálával (vagy akár az egérgörgővel) jól fel kell nagyítani a szemgolyót. Annyira, hogy a felajánlott kijelölőeszközzel körbe tudjuk venni.

©

Ezután következhet a színezés. Előre kiválogatott sablonokból is választhatunk (rengeteg ilyen van), de ha ezeket nem tartjuk túl extravagánsnak, még egy színkör is a rendelkezésünkre áll. Még a szín áttetszőségén is állíthatunk (csúszka balra).

©

A Done gombra kattintva fejezhetjük be a színezést, és az eredményt megoszthatjuk a Facebookon vagy akár le is tölthetjük maguknak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!