szerző:
hvg.hu

Senki sem tudja, mire készül.

Az űrkutatás és az elektromos autók után új területen tervez nagy dobást Elon Musk, a SpaceX-et és a Teslát létrehozó üzletember. Musk az amerikai Hírcsárdától, a The Oniontól szerződtetett humoristákat, már a stáb jelentős része neki dolgozik – írja a Newsweek.

Hogy min, az egyelőre nem publikus. Musk annyit mondott egy nyilatkozatában, hogy

"az űrkutatás, az elektromos közlekedés és az agy-számítógép interfész után nyilvánvalóan a humor a következő front. Nem is értem, miért nem veszi ezt észre mindenki".

Musk nagy rajongója a The Onionnak, annak ellenére, hogy belőle is többször gúnyt űzött a viccoldal. Az üzletember meglehetősen kiszámíthatatlan: a legtöbben viccnek vették azt is, amikor a Twitteren bejelentette, hogy háztartási lángszórókat fog árulni. Végül tényleg megtette, és pár nap alatt húszezret adott el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!