szerző:
hvg.hu

Senki sem tudja, mire készül.

Az űrkutatás és az elektromos autók után új területen tervez nagy dobást Elon Musk, a SpaceX-et és a Teslát létrehozó üzletember. Musk az amerikai Hírcsárdától, a The Oniontól szerződtetett humoristákat, már a stáb jelentős része neki dolgozik – írja a Newsweek.

Hogy min, az egyelőre nem publikus. Musk annyit mondott egy nyilatkozatában, hogy

"az űrkutatás, az elektromos közlekedés és az agy-számítógép interfész után nyilvánvalóan a humor a következő front. Nem is értem, miért nem veszi ezt észre mindenki".

Musk nagy rajongója a The Onionnak, annak ellenére, hogy belőle is többször gúnyt űzött a viccoldal. Az üzletember meglehetősen kiszámíthatatlan: a legtöbben viccnek vették azt is, amikor a Twitteren bejelentette, hogy háztartási lángszórókat fog árulni. Végül tényleg megtette, és pár nap alatt húszezret adott el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!