Szél Bernadett a Home office-ban: "Borzasztóan hiányzik a templomba járás"

HVG360

1 perc

2020.04.04. 15:30

2020.04.04. 15:34

Mindenben megváltoztatta a hétköznapokat a koronavírus, misére is online jár már Szél Bernadett. A független országgyűlési képviselő családja "percekkel a karanténhelyzet előtt" bővült egy gyermekkel - így most intenzív az "összekovácsolódás". Szél szerint Orbánék későn kapcsoltak, s elárulja, ő milyen intézkedésekkel lépett volna korábban.

Home office – Jelentések a "karanténból"

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül, és igyekszik kibekkelni ezt az egészet.

A hvg360-on minden nap jelentkezik a Home office, amelyben M. Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben talán a nézőknek is segít a privát túlélésben.

A tegnapi részben Vidnyánszky Attila bejelentette: több milliárdos alap lesz a művészek megsegítésére. A Nemzeti Színgáz igazgatója szerint a döntéshozók is értik, hogy szükség van a támogatásra ahhoz, hogy visszaszerezzék a nézők bizalmát.

A csütörtöki epizódban Gundel Takács Gábor beszélt arról, hogy a vírus után nagyon másképp állunk majd az utazáshoz, a home office munkavégzés egy része pedig rögzül a válságon túl is, melynek jótékony hatása lesz a környezetre.