szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lengyel kisautó ezen példányával eddig kevesebb mint 40 ezer kilométert tettek meg.

A mellékelt fotókon látható Polski Fiat 126p 1986 decemberében hagyta el a gyártósort, és az azóta eltelt több mint három évtizedben alig 37 600 kilométert hagyott maga mögött. Most pedig eladósorba került a kecskeméti kisautó.

©

A Kispolszki árcéduláján 950 000 forintos összeg olvasható. Ezért a pénzért egy kiváló állapotban lévő kétajtós farmotoros szocialista autó lehet a miénk, mely az eladó közlése szerint új korában teljes üregvédelmet kapott. Korrózió nem volt és most sincs az autón, amit akár OT minősítő vizsgára is minden további nélkül el lehet vinni.

©

Az eredeti fényezésű Polski Fiat 126p motorja is eredeti, nem felújított. Az apró 650 köbcentiméteres erőforrás tökéletes állapotban van, a hirdetés szerint nem eszi az olajat, és feltehetően mind a 24 lóereje megvan.

©

Az új gumikkal és új akkumulátorral szerelt, vonóhorgos Kispolszki friss műszaki vizsgával rendelkezik és garázsában pihenve várja új gazdáját. A kocsi mellé tetőcsomagtartó és sok pótalkatrész is jár.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
George Clooney és felesége milliós adományt küldenek Bejrútba

George Clooney és felesége milliós adományt küldenek Bejrútba

Angela Merkel a legbefolyásosabb nő idén

Angela Merkel a legbefolyásosabb nő idén

Busz és autó ütközött Kispesten, négyen megsérültek

Busz és autó ütközött Kispesten, négyen megsérültek