szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy Twitter-bejegyzéssel, benne egy magyar zászlóval jelentette be a cég, hogy hivatalosan is lehet tőlük rendelni Magyarországra.

Egy lépéssel megint közelebb kerültünk a hazai Tesla képviselethez, mivel pénteken elérhetővé vált az autók rendelési aloldalán a magyarországi helyszín is - vette észre a villanyautosok.hu. Rendelhetővé vált ezzel hivatalosan is a Model 3 Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Szlovéniában is. Sőt, a Model S és X is elérhető már ezekben az országokban.

A komplett magyar aloldal nem jelent még meg, így egy picit még körülményes rátalálni az új rendelési lehetőségre.

Jelenleg tehát nincsen teljes magyar aloldal és a rendelés is angol nyelven történik, de már látni a hivatalos magyar árakat, igaz, nettó euróban. Ezekre még a szokásos 880 eurós szállítási és dokumentációs költség rakódik. Kiszállítási dátumnak minden autó esetében „2020 eleje” kerül megjelölésre, tehát valószínűleg a Tesla meg fogja várni a hazai értékesítéssel a hivalalos magyar képviselet megnyitását – valószínűsíti a villanyautosok.hu.

Az oldal hozzáteszi, hogy ezzel együtt Varsó és Prága mellett hamarosan Budapesten is megnyílik a hivatalos szerviz, amelynek megnyitása szintén 2020-ban történhet meg.

Mint ismert, jelenleg is vannak független cégek, amelyeknél lehet Teslát rendelni, ezeknél is kapható a gyártó mindhárom típusa, amelyeket 10-12 hét várakozás után akár le is szállítanak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

Mennyi hatalmunk van az életben?

Mennyi hatalmunk van az életben?

Hétfőtől ismét lehet menni gyógykezelésre négy budapesti fürdőbe

Hétfőtől ismét lehet menni gyógykezelésre négy budapesti fürdőbe