szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem elég, hogy gyakran szarvasok ugrálnak az autók elé, már a légi veszélyre is fel kell készülni.

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, amint elég váratlan helyről érkezett a veszedelem Newcastle egyik kerületében. A hatalmas madár egyenesen az autó szélvédőjének csapódott, ami berepedt az ütközéstől.

A látottak ellenére a videót készítő autós úgy látta, a madárnak nem lett különösebb baja és „továbbállt”.

Hogy egy ilyen kárt casco nélkül is térít-e a biztosító, azt nem tudjuk, de vadgázolás esetén Magyarországon elvileg a területileg érintett vadgazdaság az illetékes, amelyeknek remélhetőleg van biztosítása. Más eset, ha van kint tábla, ami a veszélyre figyelmeztet, mert akkor a vadgazdaság sem felelős. Mindenesetre repülő, nagy testű madár veszélyére figyelmeztető táblát nem rémlik, hogy láttunk volna a KRESZ-ben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!