szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha egy útszakaszt jól láthatóan elárasztott a víz, akkor leginkább érdemes elkerülni és nem próbálkozni az átkeléssel. Valahogy mégis mindig van, aki megpróbálja.

Különösen egy nagyon alacsony sporkocsival, hogy valaki, miért jutott erre a gondolatra Londonban, azt nem tudni, de az eredménye jól látható.

Igaz, hogy a Ferrari FF a márka leginkább mindenhova jó autója az összkerék-hajtása miatt, de úszni ez sem tud és, ha a V12-es motor a víz miatt tönkre megy, az egyértelműen sok-sok milliós kár. A Ferrari FF ráadásul úgy tűnik, mintha egy ideig lebegett is volna a vízen, ami egyértelműen nem túl jó jel.

Ráadásul a kamerképen jól látszik, nem egy pocsolyán akartak átkelni az elszánt autósok, hanem egy "folyamon". Végül nyolc autóst kellett kisegíteni, akik csapdába estek a fél méternél is mélyebb vízben.

Mit tegyünk, illetve mit ne, ha autóban ér a vízözön?

Az autósok közül sokan egyáltalán nincsenek képben, mennyire veszélyes lehet egy kényszerű autós „csónakázás".

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Földön vizsgálhatják meg a Marsról származó mintákat

A Földön vizsgálhatják meg a Marsról származó mintákat

Bámészkodók zavarták meg a Crew Dragon űrhajósainak visszatérését

Bámészkodók zavarták meg a Crew Dragon űrhajósainak visszatérését

Oroszország még az EU-szankciókat is a maga javára fordította

Oroszország még az EU-szankciókat is a maga javára fordította