szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aprócska, de ötletes részlet a technológia segítségével.

Idén márciusban debütált az Audi A3 legújabb generációja, ám a sorozat legizgalmasabb darabjának az új Audi RS3-nak a megjelenésére még várni kell, bár úgy tűnik egyre kevesebbet.

Az új Audi RS3-ban is LED-mátrix lámpatestek lesznek, amelyeknél könnyedén megoldható, hogy az egyes szegmensek áram alá helyezésével akár egy "kockás zászlót" rajzoljanak ki, ami hangulatában kicsit fokozza a sportos megjelenést. A mai LED-mátrix technika lehetővé teszi az ilyesmit, csak a kreatívitáson múlik, mit hoznak ki belőle.

Az új RS3-ban a jól bevált, öthengeres, 2.5 literes, TFSI motor lesz 420-450 lóerővel, amely mind a négy kereket hajtja, miközben az autó rendelkezik majd driftüzemmóddal is a hírek szerint.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Itt a legnépszerűbb Audi SUV frissítése

A modernizált Audi Q5 karakteresebb megjelenést, hátul a legmodernebb OLED lámpákat kapott amellett, hogy a teljes motorizációját áthangolták hibridhajtásra.

Büntetés-végrehajtás: A Kínából érkezett maszkvarró mégse gyárt havi 2,8 millió arcmaszkot

Büntetés-végrehajtás: A Kínából érkezett maszkvarró mégse gyárt havi 2,8 millió arcmaszkot

Kigyulladt egy családi ház Törökszentmiklóson

Kigyulladt egy családi ház Törökszentmiklóson

Eddig összesen 30 beteget ápoltak a kiskunhalasi járványkórházban

Eddig összesen 30 beteget ápoltak a kiskunhalasi járványkórházban