szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Keddtől péntekig négy kerületben számos helyen kell forgalomkorlátozásra, lezárásra készülni.

A rendőrség közlése szerint keddtől péntekig Budapest V., VII., VIII. és XIV. kerületében korlátozzák majd a forgalmat a csütörtök esti labdarúgó Európai Szuperkupa-mérkőzés miatt.

Már kedd délután 5 órától szakaszosan és időszakosan lezárják az V. kerületi Apáczai Csere János utcát a Deák Ferenc utca és a Régiposta utca között.

Szerda délelőtt 11 órától ugyancsak szakaszosan és időszakosan lezárják a VII. kerületi Dob utcát az Erzsébet körút és a Hársfa utca között, a Hársfa utcát a Wesselényi utca és a Király utca között, valamint a Király utcát az Eötvös utca és az Erzsébet körút között.

Bajor miniszterelnök: A gyomrom görcsbe rándul, ha a budapesti Szuperkupára gondolok

Markus Söder arra kéri a Bayern München szurkolóit, hogy ne utazzanak el Budapestre.

Lezárják továbbá csütörtökön délután 5 órától éjfélig a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, valamint az Istvánmezei út, a Szabó József utca, a Cserei utca, az Egressy út, a Gizella utca, a Cházár András utca egy-egy szakaszát, a Verseny utcát, az Ifjúság útját, az Ilka utcát és a Jobbágy utcát.

Emellett az V., a VII., a VIII. és a XIV. kerületben számos helyen tilos lesz megállni keddtől péntekig. Itt megtalálja, pontosan hol és milyen időszakban lesz tilos közlekedni vagy parkolni.

A Bayern München és a Sevilla mérkőzését összesen 20 ezer ember nézhetné meg a helyszínen. A két klub szurkolói 3-3 ezer jegyet kaptak, de nem kelt el mind: várhatóan 2100 német és 500 spanyol drukker érkezik Budapestre. Magyar egészségügyi dolgozóknak 500 darab jegyet különített el a magyar és az európai labdarúgó-szövetség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megépülhet a harmadik terminál is a ferihegyi repülőtéren

Megépülhet a harmadik terminál is a ferihegyi repülőtéren

Erős földrengés volt Alaszkában, szökőárriadót rendeltek el

Erős földrengés volt Alaszkában, szökőárriadót rendeltek el

Erről tudjon, mielőtt kivetetné a gyerek manduláját

Erről tudjon, mielőtt kivetetné a gyerek manduláját