szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Először megpróbálták beindítani, de amikor ez nem sikerült, inkább eltolták és felismerhetetlenre törték.

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos Monoron, amikor rendőrök közölték vele, hogy megtalálták a járművet, csak éppen nem olyan állapotban, ahogy leparkolt vele. A kocsit helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték és szelfiztek a tetején.

A police.hu beszámolója szerint a tulajdonos szeptember 21-én vette észre, hogy a forgalomból kivont, de működőképes autója eltűnt az általános iskola parkolójából, ahol korábban hagyta. Azt hitte, a hatóságok elszállíttatták, ezért nem tett bejelentést a rendőrségen. A rendőrök két nappal később kopogtattak nála és közölték, hogy megtalálták a járművet:

betört szélvédőkkel, megrongált gyújtáskapcsolóval, szétvágott ülésekkel és kiszerelt hangszórókkal.

Hamar kiderült, hogy a rongálással egy 15 éves, két 19 éves és egy 21 éves helyi fiatal gyanúsítható. A csapat először a parkolóban próbálta beindítani a járgányt, miután betörték a szélvédőt, bemásztak és megpiszkálták a gyújtáskapcsolót. Mivel nem tudtak bele életet lehelni, tolni kezdték egyikük háza elé. A végállomásnál pusztításba kezdtek: szétvágták az üléseket, kiszerelték a hangszórókat, majd dolguk végeztével felmásztak a kocsi tetejére. Szórakozásukat néhány szelfivel megörökítették, majd hazamentek.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a négy fiatal ellen jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus: 2316 új fertőzött, 47 halott Magyarországon

Koronavírus: 2316 új fertőzött, 47 halott Magyarországon

Nem pezsgőzik a világ a járvány idején – ezt pedig a franciák is megérzik

Nem pezsgőzik a világ a járvány idején – ezt pedig a franciák is megérzik

Halálra gázolt egy járdán sétáló férfit, két év felfüggesztettet kapott

Halálra gázolt egy járdán sétáló férfit, két év felfüggesztettet kapott