szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Volkswagen sofőrjének nem tetszett, hogy nem tud egyenesen tovább haladni. Pedig még akkor sem tudott volna, ha senki nincs rajta kívül az úton.

Az M3 metrópótlót büntetőfékezte egy Volkswagen sofőrje vasárnap délután Budapesten – derül ki abból a videóból, amit a Bp-i Autósok Közössége osztott meg.

“Az ember nyomni akarta, mint az ökör és szerintem nem vette figyelembe azt, hogy nem egyenesen tud tovább haladni. Éreztem, hogy gond lehet, mert agresszíven mellém jött és ment a nemzetközi kézjelzés” – mesélte a busz sofőrje az oldalnak.

A videón jól látható, hogy amikor a busz kitért balra, akkor az elterelt sáv kijelölt vonalát követte. Vélhetően a személykocsi sofőrje azt képzelte, hogy a busz bevágott elé. Pedig a VW sávját ugyancsak elterelték, így ő nem haladhatott volna egyenesen előre.

A járat vezetője azt írta: csak annak köszönhetően nem ment bele a kocsiba, hogy készen állt a fékezésre.

A büntetőfékezéséért három év börtön is járhat, mivel a jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- és vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Késnek az oltások Olaszországban

Késnek az oltások Olaszországban

Meghalt Timár György Tamás, a Független Kisgazdapárt egykori képviselője

Meghalt Timár György Tamás, a Független Kisgazdapárt egykori képviselője

Venezuelától szokott olyan levelet kapni az ENSZ, mint amilyet Magyarországtól kapott

Venezuelától szokott olyan levelet kapni az ENSZ, mint amilyet Magyarországtól kapott