A szürkehályog a szemlencsében jelentkező homályosodás, amely napjainkra már nem csak az idős korosztályok betegsége. A kisfokú, vagy korai, általában mindkét szemen jelentkező elváltozások még nem befolyásolják a látást, de szemészeti vizsgálattal már kimutathatóak. Ahogy a homály fokozódik, egyre romlik a látás, mely szemüveggel, vagy gyógyszerek cseppentésével nem javítható.


A gyógyítást már korábban is kizárólag a műtéti beavatkozás jelentette, el kellett távolítaná az elhomályosult szemlencsét, ennek „megérésére” sokat kellett várni, mialatt a beteg szinte csaknem elvesztette a látását. Ráadásul a műtét után a páciens egy sokdioptriás, vastag és többnyire igen nehéz szemüveget volt kénytelen viselni, ami nélkül ugyancsak nem látott.

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően azonban napjainkra a szürkehályog eltávolítása, e gyakori szembetegség gyors és eredményes kezelése elérhetővé vált.   A szürkehályog műtéti gyógyítása immár csak néhány percet vesz igénybe, s az eltávolított lencsét korszerű, minden igényt kielégítő műlencse beültetésével pótolják.

A közelmúltban megnyílt Saint James Szemészeti Központ   ( 1026 Budapest, II. Szilágyi Erzsébet fasor 33-35 ) egyik specialitását jelentik a legkorszerűbb eljárásnak tekinthető, úgynevezett phacoemulsificatios szürkehályog műtétek, melyek során egy néhány perces beavatkozás után az eredeti szemlencse tokjába kerül az egy- vagy akár több-fókuszú műlencse. Utóbbi tökéletes látást biztosít távolra és közelre egyaránt, a páciens szemüveg vagy kontaktlencse nélkül is élvezheti a teljes látás élményét!

A rendkívül kellemes, és megnyugtató környezetben végzett beavatkozás után   a beteg rövid pihenés után távozhat, hogy szinte azonnal élvezhesse régen várt és tapasztalt éles látását. A műtétek sikeressége gyakorlatilag száz százalékos, köszönhetően a körültekintő előzetes vizsgálatoknak, a világszínvonalú orvosi felkészültségnek, és az űrkorszakot idéző, minden technikai igényt kielégítő műtéti berendezéseknek, amelyekből még a legfejlettebb országokban is csak kevés található.

Nincs tehát miért és mire várni. Ha Ön úgy érzékeli, hogy homályos a látása, halványuló színeket, vagy „szellemképes” látást érzékel, bizalommal fordulhat a nagy egészségügyi tapasztalattal rendelkező, máltai tulajdonú, Saint James Szemészeti Központ kitűnő magyar szakembereihez. Néhány perc, és a szürkehályog volt, nincs! Miért keserítené tovább életét azzal, hogy nem lát élesen? Hiszen annyi szép van körülöttünk. Ne takarja el előlünk tovább a szemlencse alattomos szürkülete!

A Saint James orvosai és szakemberei szeretettel várják az Ön jelentkezését.

Tájékozódjon honlapunkon:

http://www.stjameshospital.huKérdéseire szívesen válaszolunk:

E-mail: [email protected]

Telefon: 36-1-788-2927

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Félnek a Twitternél, hogy álhírek lepik el a netet az EP-választásokkor, úgyhogy bevetnek egy új eszközt

Félnek a Twitternél, hogy álhírek lepik el a netet az EP-választásokkor, úgyhogy bevetnek egy új eszközt

Még két ügyben Márki-Zay ellen döntött a szegedi bíróság

Még két ügyben Márki-Zay ellen döntött a szegedi bíróság

Macklemore is jön a Szigetre

Macklemore is jön a Szigetre

Nem vette észre az idős sofőr a motorost – halálos baleset lett belőle

Nem vette észre az idős sofőr a motorost – halálos baleset lett belőle

Félnek kiadni Trump adóbevallását

Félnek kiadni Trump adóbevallását

Újabb kilenc évre megy börtönbe a porschés gyilkos, ezúttal rablás miatt

Újabb kilenc évre megy börtönbe a porschés gyilkos, ezúttal rablás miatt