szerző:
hvg.hu

Kolbászfesztivál volt a hétvégén Békéscsabán, Szijjártó Péter pedig most is ment.

Szijjártó Péter szokásához híven az idei Csabai Kolbászfesztiválon is résztvett, ám nyakkendő és zakó helyett most pólót és farmert húzott a külügyminiszter. Ezt a város polgármestere, Szarvas Péter Facebook-oldalán megjelent fotókból lehet megtudni, íme az egyik:

©

És a másik:

©

Szijjártó a fesztivál hivatalos oldalán megjelent beszámoló szerint azt mondta, a fesztivál a magyar gasztronómia egyik legkiválóbb rendezvénye és a lehető legjobb szívvel támogatja, hogy a ne csak a csabai kolbász, hanem a Csabai Kolbászfesztivál is hungarikum legyen.

Hégely Sándor fesztiváligazgató erre pedig azt mondta, szeretnék, ha a külügyminiszter ezek után tiszteletbeli békéscsabai lenne, hiszen "már sokadik alkalommal tiszteli meg részvételével a rendezvényt, és örömteli, hogy mindig jól érzi itt magát."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Szalai Ádám finoman beolvasott az MLSZ-nek

Szalai Ádám finoman beolvasott az MLSZ-nek

Ma találkozik Putyin és Erdogan

Ma találkozik Putyin és Erdogan

Prés alatt: a népnevelés magasiskolája

Prés alatt: a népnevelés magasiskolája

Rejtett videó buktatta le a kínai luxushotelek dolgozóit

Rejtett videó buktatta le a kínai luxushotelek dolgozóit

Az LMP vizsgálja, mennyire szennyezett a levegő az országban

Az LMP vizsgálja, mennyire szennyezett a levegő az országban

Csúnyán megleckéztette Belgiumot a svájci válogatott

Csúnyán megleckéztette Belgiumot a svájci válogatott