szerző:
hvg.hu

Ennél profibb színi leckékkel nem készülhetünk karácsonyra.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
A cikksorozat támogatója a Samsung

Ha nem lehettek ott, legyetek együtt! A Galaxy összeköt. Ismerd meg ünnepi okostelefon, táblagép és viselhető kiegészítő kínálatunkat!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Nahát, micsoda tarka ing! Halálra lehet vele rémíteni a szomszédokat. Vegyem fel most?!

– kezdi a Sherlock-sorozattal világhírűvé váló Benedict Cumberbatch a Hook videójában azt a színi leckét, amivel a karácsonyi rettenetes ajándékokra készít fel minket. Több különböző esetet is végigvesz, például a csúf, az idejétmúlt, a sértő, az olcsó-és-ócska ajándékokat, és megtanít, hogyan játsszuk el, hogy nagyon tetszenek nekünk – gondolunk itt a mimikára, a hanglejtésre és az ajándékok előnyös tulajdonságainak kiemelésére.

Az egyes ajándékok esetében először előadja a mutatványt, aztán kielemzi, mit csinált. És végül persze azt is elmondja, mit gondol valójában – szóval akár egy hasznos gyorstalpaló is lehet, mit NE ajándékozzunk.

Sorra kerül:

- mikrohullámú sütős receptek egy személyre
- egy pár fekete/sötétszürke zokni
- Excel 5 tankönyv – FLOPPYVAL
- rondácska teáskanna saját csészével

Angolul tudók itt is előnyben, Cumberbatch szép brit angolját a biztonság kedvéért feliratozták is.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Csatlós Hanna Élet+Stílus

„Vagy írok egy jó könyvet, vagy megölöm magam”

A cím nem túlzás: a nemrég nálunk is bemutatott sorozat alapjául szolgáló Patrick Melrose-könyvek szerzőjének szó szerint az élete múlt az íráson. Az angol felső-középosztály egyik ünnepelt írója, egykoron súlyos heroinista Edward St Aubyn kötött egy szerződést magával, vagyis még inkább a saját apja által elkövetett szexuális erőszak óta őt sanyargató démonnal: ha nem sikerül befejeznie és publikálnia a regényét, akkor öngyilkos lesz. Életben maradt.

Totális megfigyelés: Kína rendszere odacsaphat a trükköző tudósoknak is

Totális megfigyelés: Kína rendszere odacsaphat a trükköző tudósoknak is

Ma van a magyar kórusok napja

Ma van a magyar kórusok napja

Vlagyimir Putyin Kiszel Tünde nyomába eredt

Vlagyimir Putyin Kiszel Tünde nyomába eredt

Videón, ahogy kidobják az MTVA-ból Szélt és Hadházyt

Videón, ahogy kidobják az MTVA-ból Szélt és Hadházyt

A bevándorlók mellett tüntettek Rómában

A bevándorlók mellett tüntettek Rómában

"Azért nem leszek együtt senkivel, mert a társadalom elvárja"

"Azért nem leszek együtt senkivel, mert a társadalom elvárja"