szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor szerzetesei meglepő adventi Youtube-listát tettek közzé.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
Friss cikkek a témában

Két adventi playlistet is megosztottak a hívekkel és a Youtube-követőikkel a bakonybéli bencés szerzetesek, a Szent Mauríciusz Monostor tagjai - szúrta ki az Index. Az egyik zenei összeállítás klasszikus adventi, karácsonyi dalokat tartalmaz, a másik viszont jazz - és rockzenei válogatást.

Ez utóbbi lista inkább a meglepő: a 11 számból álló playlisten találunk az amerikai nu metal zenekartól, a Korntól számot, hallgathatunk death metalt a svéd Amon Amarth előadásában, és a szerzetesek beválogatták az adventi listájukba a chicagói rockzenekar, a Disturbed feldolgozásában a Simon and Garfunkel The Sound of Silence slágerét is.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem működik a Spotify, nem játssza le a zenéket

Nem működik a Spotify, nem játssza le a zenéket

Az iskolában csak irodalomról van szó, pedig regényt írni is megtaníthatnának

Az iskolában csak irodalomról van szó, pedig regényt írni is megtaníthatnának

Hiába kaptak saját idősávot, a vártnál sokkal több idős jár zsúfolt boltokba délután

Hiába kaptak saját idősávot, a vártnál sokkal több idős jár zsúfolt boltokba délután