szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rapper Majkával is szeretné újra felvenni a kapcsolatot.

Mint arról beszámoltunk, Curtis (Széki Attila) a hétvégén kijött az elvonóról, ahova drogproblémái miatt január közepén vonult be. A zenész drogproblémái azok után kerültek a címlapokra, hogy zenésztársa Majka (Majoros Péter) szakított vele emiatt. Curtis végül a nyilvánosság előtt is elismerte, hogy beteg és segítségre szorul.

A Blikk most azt írja, miután a 29 éves zenész kijött az elvonóról, első útja a menyasszonyával közös új otthonába vezetett, majd az édesanyját látogatta meg, aki ebéddel várta őket.

A rapper a lapnak azt mondta, az elvonón az első öt-hat napban pokoli szenvedésen ment keresztül, utána viszont a szerettei hiánya okozta a legnagyobb megpróbáltatást számára. Most viszont azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, meggyógyult, az elvonón pedig sokat tanult arról, hogy hogyan kezelje az életét.

"Tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni" – jelentette ki a rapper, aki beszélt arról is, hogy megbánta a történteket. "Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen."

Curtis most azt is mondta, szeretné helyrehozni a dolgokat Majkával is. "A mi kapcsolatunk nem munkakapcsolat. Nekem ő a legjobb barátom volt, szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott" - mondta.

A rapper hozzátette, most a zenére koncentrál, sőt, az elvonón egy új lemezt készített elő, hét új dalt is írt, a héten pedig már klipet forgat. Korábban februárra egy koncertet is meghirdettek neki.

A rapper azt is mondta, ugyanakkor bár a rehabilitációs központban próbálták felkészíteni a rá váró kísértésekre, továbbra is visszajár majd kezelésekre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump kétséges rendeletekkel próbálja élénkíteni a gazdaságot

Trump kétséges rendeletekkel próbálja élénkíteni a gazdaságot

Kirúgták a brit férfit, majd másnap 1 millió fontot nyert a lottón

Kirúgták a brit férfit, majd másnap 1 millió fontot nyert a lottón

Melegjogi aktivistákat tartóztattak le Varsóban

Melegjogi aktivistákat tartóztattak le Varsóban