szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az autóban beszélgetés műfaját emelte új szintre a kormányinfókhoz szokott fideszes politikus.

Drónfelvételekkel és lendületes zenével megtűzdelt kisfilmet tett közzé Lázár János a Facebook-oldalán. A fideszes politikus minden jel szerint a fiatalok felé próbált nyitni, ezért két egyetemi hallgatót vitt el egy körre egy Lada Nivával, sőt még a volánhoz is odaengedte őket, hogy aztán kivesézzék a magyar mezőgazdaság és oktatás helyzetét.

Lázár olyan őszinte kérdéseket tett fel, mint hogy ér-e valamit a magyar egyetemi képzés, és hogy tényleg nem divat-e a kormányt szeretni. A mezőgazdasági munka megbecsültségét pedig többek között ezzel a mondattal próbálta nyomatékosítani:

Engem rendszeresen leparasztoznak, de hízelgésnek veszem.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Doku360: Hogy mit jelent szeretni, azt a saját családomban tapasztaltam meg először

Doku360: Hogy mit jelent szeretni, azt a saját családomban tapasztaltam meg először

Kivonul Magyarországról az uniós határőrizeti szerv

Kivonul Magyarországról az uniós határőrizeti szerv

Leleplezték a megújult Minit

Leleplezték a megújult Minit