szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ifjú Emmi-államtitkár, Rácz Zsófia édesapja, Mr. Rick igen büszke, de félti a lányát a politikai pályától.

Mint írtuk, a 22 éves Rácz Zsófia jelenleg joghallgató lesz az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, és ezért még törvényt is változtat a kormány.

„Egyszerre éreztem mámoros büszkeséget és féltő szorongást, amikor Zsófi felhívott minket Washingtonból, hogy közölje a fantasztikus hírt, de benne is hasonló érzelmek kavarogtak” – mondta a Blikknek Mr. Rick, azaz Rácz Erik.

Nagyon sajnálja, hogy Magyarországon „a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét. Szerencsére Zsófi annyira nem görcsöl emiatt, mint én”.

Mr. Rick egyik legnagyobb slágere a Zárjon be a gyár című dal. Ő egyébként egykor Zsófia és Laura, illetve az apaság miatt távozott a popszakmából, de amióta a lányok nagyok, visszatért retro-előadóként.

„Úgy vettem észre, egyik lányom sem tartja cikinek, hogy újra a popzenével foglalkozom. Zsófi nemrégiben azt mesélte, hogy amikor harminc pluszosokkal beszélget, és a művésznevem szóba kerül, szinte csak pozitív visszajelzéseket hall. Remélem, ő is büszke rám” – tette hozzá és azt is elárulta, hogy Zsófiának nincs udvarlója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!