szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy brit kutatás szerint az alkohol és a túl magas elvárások helyett idén a politika fogja okozni a legtöbb fejfájást.

Minden ötödik felnőtt brit állampolgár politikai témájú veszekedésre, szóváltásra számít karácsonykor, írja az Independent.

A Relate alapítvány felmérése szerint az emberek 19 százaléka készül arra, hogy emiatt kerül összetűzésbe rokonaival, míg korábban a túlzott alkoholfogyasztás, a 25-i ünneplés helyszíne és a túl magas elvárások miatt estek egymásnak a családokban.

Földindulásszerű győzelmet aratott Boris Johnson a brit választáson

Januári Brexitet és újabb öt év konzervatív kormányzást vetít előre a brit választás eredménye. A pesszimista forgatókönyvbe azonban az Egyesült Királyság szétesése is belefér, míg az optimisták annak örülhetnek, hogy a most született bizonyosság legalább a gazdaságra jó hatással lehet majd.

A családi és kapcsolati tanácsadó alapítvány azt javasolja, osztozzunk meg a feladatokon, ne igyunk túl sokat, és kerüljük a megosztó témákat, ha békés karácsonyt szeretnénk. Ha mégsem sikerül, akkor azt javasolják, hogy még az új év előtt jelentkezzenek az érintettek családterápiára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Medipress Plázs

Háborús sérüléseket okozhatnak a családi veszekedések

A Current Biology című szaklapban megjelent friss tanulmány szerint, amelyet a University College London és az Anna Freud Központ kutatói készítettek, a családon belüli erőszakos viselkedések és állandó veszekedések ugyanolyan káros hatással vannak a gyerekekre, mint amilyet a háború fejt ki az abban harcoló katonákra.

Hogyan csökkenthető az építőipar ökológiai lábnyoma?

Hogyan csökkenthető az építőipar ökológiai lábnyoma?

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Borsos pénzbüntetést kapott a járványügyi szabályokat felrúgó norvég kormányfő

Borsos pénzbüntetést kapott a járványügyi szabályokat felrúgó norvég kormányfő