szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A rendszerváltás előtt írtak egy könyvet az R-GO-ról, amelyben a zenekar tagjait kedvenc politikusukról is kérdezték.

Egy 1986-ban, az R-GO zenekarról szóló könyvben még Kádár Jánost és Mahatma Gandhit nevezte kedvenc politikusának Szikora Róbert, aki a minap a 24.hu-nak adott interjúban Orbán Viktor miniszterelnököt nevezte politikai géniusznak. "Keresztény, jobboldali emberként" a lapnak azt mondta,

Orbán Viktor nélkül ez az ország egy újabb Trianont élt volna át az elmúlt tíz évben. Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak.

A 24.hu abból az apropóból készített interjút Szikora Róberttel, hogy a zenész egyike volt azoknak, akik egy koccintós Facebook-videóban kívántak boldog születésnapot Orbán Viktornak ,Szalay Kornél Géza rákospalotai politikus kezdeményezésére.

Az R-GO-ról 1986-ban megjelent könyvében a zenekar többi tagja Szikoránál távolságtartóbb volt, ugyanerre a villámkérdésre Mátyás királyt, Széchenyi Istvánt és Szent Istvánt nevezték meg, míg dobosuk, "Paci" (Barile Pasqual) annyit mondott, nem hagyja magát csőbe húzni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óránként frissülő pollentérképpel segít az allergiásoknak az Emmi

Óránként frissülő pollentérképpel segít az allergiásoknak az Emmi

Nesze neked, Facebook: még a végén a Twitter halássza el a TikTokot a Microsoft orra elől

Nesze neked, Facebook: még a végén a Twitter halássza el a TikTokot a Microsoft orra elől

Sokkal több mint latin szerető: Antonio Banderas 60 éves

Sokkal több mint latin szerető: Antonio Banderas 60 éves