szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A háromszoros olimpia bajnok partnerével érkezett a magyar miniszterelnökhöz.

A Karmelita kolostorban látogatta meg Orbán Viktort Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok partnerével, Gelencsér Mátéval érkezett a magyar miniszterelnökhöz, a találkozóról egy fotó is készült, amelyet Facebookon tett közzé Hosszú Katinka. A képhez mindössze annyit írt, hogy

Micsoda kilátás!

A sport és a Karmelita kolostor nem idegenek egymástól, a Puskás Aréna megnyitóján Orbán Viktor innen bikázott Budapestre egy labdát.

A magyar miniszterelnök és Hosszú Katinka között is régi a kapcsolat, Orbán Viktor rendszeresen posztolt az úszónő sikereiről a 2016-os olimpián (volt alkalma, Hosszú három aranyat nyert), a kormány pedig később nem kis pénzzel segítette Hosszút, 2019 decemberében egy határozatban 48 millió forintot irányzott az úszónő felkészülésére.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Kult

Film készül Hosszú Katinkáról

Az idén januártól működésbe lendült Nemzeti Filmintézet filmgyártási támogatást ítélt meg egy Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilmnek, egy Trianonnal foglalkozó produkciónak, és készül a Nyócker! alkotójának új családi animációs filmje is.

Már viszik el a rendőrök az ellenzékieket Minszkben

Már viszik el a rendőrök az ellenzékieket Minszkben

A magyarok többsége kérne koronavírus elleni oltást

A magyarok többsége kérne koronavírus elleni oltást

Ismételt arcátültetésen esett át egy amerikai nő

Ismételt arcátültetésen esett át egy amerikai nő