szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lap egy szót sem ír a Fidesz EP-képviselőjének a lebukásáról, de rácsodálkozik arra, hogy Belgiumban nem tartják be a járvány-előírásokat. Pont úgy, mint tudjuk, ki.

„Belgium vált Európa legrosszabbul védekező országává, és arányosan itt haltak meg a legtöbben koronavírusban. Ennek egyik oka, hogy 3 belgából 1 semmiféle védelmi korlátozást nem hajlandó betartani” – adta hírül a Bors egy nappal az után, hogy a magyar és a világsajtó is attól volt hangos, hogy a Fidesz egyik EP-képviselője, nem tartotta be a védelmi korlátozásokat, egész pontosan egy illegális szexpartin vett részt, ahonnan a kiérkező rendőrök elől az ereszcsatornán próbált meg elmenekülni.

©

A Bors, mintha csak egy párhuzamos univerzumban lenne, egy szóval sem említi sehol a szerdai lapban Szájer József sok szempontból szerencsétlenül végződött hétvégi kalandját, de nehéz nem a trollkodás kifinomult magasiskolájának tekinteni azt, hogy cikket szentelnek a belgiumi járványrenitenseknek. „Az eleve kemény kijárási korlátozásokat az emberek tömegesen nem tartják be Belgiumban” – szörnyülködik a lap a kétségbeejtő járványstatisztikákat idézve.

Ha mégis véletlen lett volna, hogy épp a belgiumi korlátozások semmibevételéről írtak, az olvasó így is beleláthatja a trollkodást. Mert az a helyzet, hogy a keddi hírek után szerdán a Bors olvasói is nagyon jól fogják tudni, hogy a kijárási korlátozásokat Szájer József is megszegte, nem is akárhogy. Még akkor is, ha a Bors ezt elhallgatja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Belga ügyészség: Drog volt Szájer József hátizsákjában

A képviselő keze vérzett, amikor a rendőrök igazoltatták. Szájer József a korábbi közleményében azt állította, a drog nem az övé.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dr. Szakmány Tamás: Aki elutasítja az oltást, a tükörben egy gyilkost fog látni

Dr. Szakmány Tamás: Aki elutasítja az oltást, a tükörben egy gyilkost fog látni

Alapítottak egy pártot, ami Gődény Györgyhöz köthető

Alapítottak egy pártot, ami Gődény Györgyhöz köthető

Nulla kredittel zárhatják le az SZFE-hallgatók őszi félévét

Nulla kredittel zárhatják le az SZFE-hallgatók őszi félévét