szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Maldív-szigetekről hazafelé a repülőtéren szólt vissza az őt bíráló kommentelőknek, és ismét beletúrt a magyar néplélekbe.

Schobert Norbert egy korábbi bejegyzése, amelyben arról írt, hogy a nők nagy része egész életében azért küzd, hogy a súlya ne menjen 70 kiló fölé, erős indulatokat kavart a közösségi médiában. Sokan úgy értették, hogy megint nekiment a súlyfelesleggel rendelkező nőknek, amit nem először tenne, ám szerinte erről szó sincs.

„Kiálltam azokért a nőkért, akik 70 kiló alatt vannak, és kiálltam azokért, akik 70 kiló fölött vannak. Ebből mi jött le pár embernek? Az, hogy mi bajod van a kövér nőkkel? Gyerekek, nem is írtam róluk posztot. Elfelejtünk olvasni, szöveget értelmezni, és ez nem jó, mert az emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem értik, a másik miről beszél” – fejtegeti a repülőtéren felvett videójában.

Schobert Norbert és a nők

A Schobert házaspár következetesen kitart a nagy vitát kiváltó álláspont mellett, miszerint a szülés után pluszkilókkal élő nők felelősek egy házasság tönkremenéséért. Rubint Réka is megszólalt, és megvédte a férjét. Szerinte ő jót akar, csak sajátosan kommunikál.

Hosszasan beszél arról, hogy mennyire hiányzott neki az otthona, a munkája, hogy sok emberrel találkozzon, akiknek segíthet lefogyni. Majd kifejtette, hogy még a kommentelők is hiányoznak neki.

„Röhögni fogtok, nemcsak azok hiányoztak, akik jót írtak be, hanem azok is, akik azt írták, anyád, hülye vagy, nem értesz hozzá… A világ egyik pontján sem küldenek el engem úgy a jó k...a anyámba, mint itthon. Ettől vagyunk magyarok. Ilyenek vagyunk. Ha ebből elmegy az ember 2 hétre, hiányozni fog”.

Szerinte azért támadják őt, mert „nekünk, magyaroknak mindig kell valami ellenségkép”.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most tényleg nem érdemes halogatnia, frissítse mielőbb az iPhone-ját, iPadjét

Most tényleg nem érdemes halogatnia, frissítse mielőbb az iPhone-ját, iPadjét

444.hu: Nem javasolták a külső szakértők az orosz vakcina engedélyezését

444.hu: Nem javasolták a külső szakértők az orosz vakcina engedélyezését

A kereskedés előtt álló vadonatúj Range Rover Defender húzta ki a bajból az autószállító kamiont – videó

A kereskedés előtt álló vadonatúj Range Rover Defender húzta ki a bajból az autószállító kamiont – videó