szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

“2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz” – üzente a fitneszguru.

Százmilliókra perelné azokat az internetes kommentelőket Schobert Norbert, akik a szájukra veszik a fitneszguru termékeit, gúnyt űznek belőle vagy családjából, ehhez pedig magánnyomozókat is felbérelt – írta a Blikk.

Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz”

– mondta a bulvárlapnak.

Schobertnek állítása szerint folyamatosan gondot okoznak bizonyos személyek, akik nem kímélik sem őt, a cégét és a termékeit sem. Azt is mondta a lapnak, hogy egyszer áttúrták a házuk előtti kukájukat, hogy megnézzék, mit esznek és mit dobnak ki, egyszer pedig kukacot tettek egy termékébe, és úgy lefotózták.

“Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával – dühöngött a lapnak Schobert.

A fitneszguru állította: két magánnyomozó és három ügyvéd egy éven keresztül gyűjtött anyagot a beadványukhoz. A cél, hogy az ócsárló kommentelőket IP-címük alapján beazonosítva megtalálják és bíróság elé állítsák őket.

“Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!” – mondta.

Schobert legutóbbi személyes videójában úgy fogalmazott: azért támadják őt, mert „nekünk, magyaroknak mindig kell valami ellenségkép”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Késsel fenyegetett meg egy férfit egy teherautósofőr a 8-as főúton

Késsel fenyegetett meg egy férfit egy teherautósofőr a 8-as főúton

"Meg kell szurkálnia valakit" - az interneten fenyegetőzött egy jogosítványát visszakövetelő férfi

"Meg kell szurkálnia valakit" - az interneten fenyegetőzött egy jogosítványát visszakövetelő férfi

Ibrahimovic visszatér a svéd válogatottba

Ibrahimovic visszatér a svéd válogatottba