szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi régóta tervezte a lánykérést, az egészségügyi személyzet pedig segített, hogy a terv valóra válhasson.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában
Kórházban töltötte a karácsonyt, most a személyzet segítségével megkérte a barátnője kezét
A 24 éves Jordan Simonnak nyolc évvel ezelőtt volt szívtranszplantációs műtétje, és szerencsére azóta jól volt, de december 22-én kórházba kellett mennie, mert veseproblémái voltak.
A férfi egyedül töltötte a karácsonyt, de a BBC videója szerint most az egészségügyi személyzet segítségének köszönhetően megtehette, amit az ünnepek alatt szeretett volna: megkérni a barátnője kezét.
A legtöbb kórházban látogatási tilalom van érvényben a koronavírus miatt, a 21 éves Beth Dodge-ot azonban a "kivételes körülményekre való tekintettel" beengedték a cambridge-i Royal Papworth Kórházba.
A család videóchaten keresztül nézhette, ahogy Simon felteszi a kérdést, de a barátnője szerencsére igent mondott. A férfi lassacskán, a kezelést követően elhagyhatja a kórházat, a pár úgy tervezi, hogy jövőre összeházasodnak.

A 24 éves Jordan Simonnak nyolc évvel ezelőtt volt szívtranszplantációs műtétje, és szerencsére azóta jól volt, december 22-én azonban kórházba kellett mennie, mert veseproblémái voltak.

A férfi egyedül töltötte a karácsonyt, de a BBC videója szerint most az egészségügyi személyzet segítségével megtehette, amit az ünnepek alatt szeretett volna: megkérni a barátnője kezét.

A legtöbb kórházban látogatási tilalom van érvényben a koronavírus miatt, a 21 éves Beth Dodge-ot (és a fiú édesanyját) azonban a "kivételes körülményekre való tekintettel" beengedték a cambridge-i Royal Papworth Kórházba.

A család videóchaten keresztül nézhette, ahogy Simon felteszi a kérdést, a barátnője pedig igent mondott. A férfi lassacskán, a kezelést követően elhagyhatja a kórházat, a pár úgy tervezi, hogy jövőre összeházasodnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Doku360: A Kádár-rendszer Soltvadkertig nem ért el

Doku360: A Kádár-rendszer Soltvadkertig nem ért el

Most a franciáknak ajánlja Soros György a válság elleni csodafegyverét

Most a franciáknak ajánlja Soros György a válság elleni csodafegyverét

A GVH 660 millió forintra bírságolt egészségügyi tendereket felosztó cégeket

A GVH 660 millió forintra bírságolt egészségügyi tendereket felosztó cégeket