szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tíz évig győzködték, mire végre hajlandó volt szerepelni egy tévéreklámban. De a Jeepnek pár nap után törölnie kellett a hirdetést.

„Élete első reklámjában szerepel Bruce Springsteen, és hol máshol debütált volna, mint a Super Bowlon. Az énekes a Jeep kisfilmjében szerepelt, miután sajtóinformációk szerint az autógyár marketingfőnöke, Olivier Francois egy évtizeden át üldözte a felkéréssel” – írtuk mindössze három nappal ezelőtt. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a reklámot el is tüntessék a Youtube-ról.

Azóta ugyanis kiderült, Springsteen finoman szólva sem a legjobb választás épp egy autó reklámozására: a Super Bowl után került ugyanis nyilvánosságra, hogy a sztárnak ittas vezetés miatt kell bíróság elé állnia, miután novemberben letartóztatták a tette miatt. Csak épp erről a Jeep sem hallott még a reklám forgatása idején (ha ugyan november után forgatták).

A Jeep közleményben tudatta: bár nem akarnak állást foglalni egy még nem lezárt ügyben, jobbnak látják „szüneteltetni” a szóban forgó kampányt, amíg bizonyítást nem nyernek a tények. „Az üzenetünk az, hogy az ittas vezetés mindig megbocsáthatatlan.”

A reklám mindazonáltal továbbra is elérhető Springsteen Instagram-oldalán.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!