szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken tart ülést a Ház. Hétfőn kezdődik a 2011. évi költségvetést megalapozó "salátatörvény" általános vitája, pénteken pedig a részletes vita.

Négynapos ülést tart jövő héten a parlament; pénteken lesz a 2011. évi költségvetési törvényjavaslat részletes vitája, a büdzsét magalapozó törvények általános vitáját hétfőn kezdi az Országgyűlés.

Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után újságíróknak elmondta: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken tart ülést a Ház. Hétfőn kezdődik a 2011. évi költségvetést megalapozó "salátatörvény" általános vitája, ennek időkerete négy óra húsz perc. Altorjai Anita elmondta: a vitában felszólalhatna Kopits György, de a Költségvetési Tanács elnöke nem kíván élni a lehetőséggel.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Mit rejt az iPhone 12 belseje? – videó

Mit rejt az iPhone 12 belseje? – videó

Testvérharc: elektromos és benzines Mazdákat eresztettünk egymásnak

Testvérharc: elektromos és benzines Mazdákat eresztettünk egymásnak