szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Teljesen elfogyott az eMAG saját maszkkészlete, miután az Index csütörtökön reggel arról írt, hogy a kormány kötelezővé teheti az FFP2-es maszkok használatát. Egyelőre a hivatalos kormányzati tájékoztatásban csak kötelező maszkhordásról volt szó, arról, hogy FFP2-est kellene használni, nem.

Óriási roham indult meg az FFP2-es maszkokért, miután az Index megszellőztette, hogy a kormány kötelezővé teheti ezeknek a használatát – igaz, azóta meghallgathattuk a kormányzati bejelentést, ahol nem mondták, hogy ilyen fajta szigorítás is következhet.

Az eMAG arról tájékoztatta a hvg.hu-t: náluk egyetlen óra alatt annyi maszkot vásároltak, mint előtte februárban egy teljes hónap alatt.

Az eMAG saját készlete ma elfogyott, de egyes Marketplace-partnereknél még elérhetők maszkok, és pénteken, valamint hétfőn is érkezik újabb szállítmány, mivel a cég a környező országok hasonló szigorító intézkedései nyomán előre rendelt újabb készleteket – tették hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiderült, hogy nem örülnek a fák a zajnak

Kiderült, hogy nem örülnek a fák a zajnak

4,3-as erősségű földrengés volt Bécsújhelynél

4,3-as erősségű földrengés volt Bécsújhelynél

Az Európa Tanácsig jutott a magyar közmédiában támadott osztrák újságíró ügye

Az Európa Tanácsig jutott a magyar közmédiában támadott osztrák újságíró ügye