szerző:
hvg.hu

Csak egy-egy kósza zápor várható.

Ma sem jön el a régóta várt enyhülés: folytatódik a nyárias meleg, a többórás napsütés mellett csak néhány gomoly- illetve fátyolfelhőre számíthatunk. Itt-ott kialakulhat zápor, zivatar, de az északkeleti megyékben erre szinte egyáltalán nincs esély - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A déli, délkeleti szél időnként megélénkülhet, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között várható, késő estére 21 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Péntek hajnalra 16 és 22 fok közé hűl le a levegő. Pénteken is marad a hőség, gyengén felhős idő várható, de előfordulhatnak felhősebb tájak is. Helyenként kialakulhat zápor, esetleg zivatar.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!