szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Mint azt az Index megírta, ősszel véget ér a Petőfi híd budai hídfőjénél működő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a...

Mint azt az Index megírta, ősszel véget ér a Petőfi híd budai hídfőjénél működő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio tízéves karrierje. A Zöld Pardon jelenlegi területén az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Goldmann György téren. A kocsmáknak az idei vendéglátó-ipari szezon zárása után, októberben kell eredeti formájában visszaszolgáltatniuk a két parkrészt. A téren visszaállítják a megszűnt Hídmúzeumot is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Normál tanrenddel számol a kormány

Radar360: Normál tanrenddel számol a kormány

Putyin bejelentette, hogy bejegyezték a koronavírus elleni orosz vakcinát

Putyin bejelentette, hogy bejegyezték a koronavírus elleni orosz vakcinát

Litvániába menekült a fehérorosz ellenzéki elnökjelölt

Litvániába menekült a fehérorosz ellenzéki elnökjelölt