szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egyelőre egy évre szerződtek a felek, amit maximum kétszer hosszabbíthatnak meg.

A Valton-Sec Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nyerte el a Puskás Aréna épületének és rendezvényeinek vagyonvédelmi biztosítást 1,8 milliárd forintért – írja a Világgazdaság az Európai Unió Közbeszerzési értesítője alapján. A megbízási szerződést december 23-án írták alá.

A pályázati kiírásban a feladatok között megemlítik az őrzési, védelmi és riasztási munkákat, a portaszolgálatot, a recepciós feladatokat, a kamerarendszer kezelését, a járőrszolgálatot, az autók koordinálását, a biztonsági terv és a jelentések elkészítését.

A Napi.hu azt írja, hogy a létesítmény őrzési feladataihoz egy napra legfeljebb 12 fő szükséges, a tervezett idő napi 204 óra, évi 77 500 óra, amely lehívására az ajánlatkérő kötelezettséget vállal.

A korábbi kiírás alapján a keretmegállapodás a hatálybalépéstől számított egy év időtartamra jön létre. A megállapodás hatálya legfeljebb két alkalommal, további egy-egy évvel meghosszabbítható a szerződéstervezetben meghatározott feltételek szerint a portál szerint.

Indult még a tenderen az EUK-Holding Kft. is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!