szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Várhatóan az év végéig zárva maradnak a Nyugati pályaudvar pénztárai.

Újabb üteméhez ért a Nyugati pályaudvar felújítása – írta a MÁV. A pályaudvar tetőszerkezetének felújítása a Márványcsarnok felett folytatódik. A pénztárcsarnok belső boltozatának javítása és tetőszerkezetének felújítása várhatóan az év végéig készül el.

Január 20-ától várhatóan december végéig a pályaudvar pénztárai helyett ideiglenesen, nyolc, konténerekben kialakított személypénztárban vehet jegyet az, aki nem szeretné az automatákat vagy a MÁV-applikációt használni. Ezek a konténerpénztárak az Eiffel tér mellett, a Kormányablak mögötti területen, a 14-17. vágányok felőli oldalon találhatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!