szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Több órás munka után eloltották a tűzoltók azt a nagy kiterjedésű tüzet, amely Szolnokon, a Törteli és a Gyökér út...

Sokáig küzdöttek a tűzzel

Több órás munka után eloltották a tűzoltók azt a nagy kiterjedésű tüzet, amely Szolnokon, a Törteli és a Gyökér út környékén lévő nádas, bozótos területen keletkezett - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság központi ügyeletese vasárnap délután. Molnár Tibor tájékoztatása szerint a két egymáshoz közeli helyen több mint 10 hektáron pusztító lángok lakóházakat is veszélyezettek, kiköltöztetésről azonban nem kellett intézkedni. A területen lévő aljnövényzet teljesen leégett. A tűz oltását nehezítette a változó erősségű szél. A tűzzel járó sűrű, gomolygó füst a város több pontjáról is megfigyelhető volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!