szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Ferihegyen hajtott végre kényszerleszállást egy török repülőgép, miután tűz ütött ki a fedélzetén

Ferihegyen hajtott végre kényszerleszállást egy török repülőgép, miután tűz ütött ki a fedélzetén

Kosz, nem: magyar kutatók megoldásával készülhetnek gyorsabban az új gyógyszerek

Kosz, nem: magyar kutatók megoldásával készülhetnek gyorsabban az új gyógyszerek

Spiró György: „Budapest léte az elmúlt két évszázadban, az ostromot kivéve, soha nem volt ekkora veszélyben”

Spiró György: „Budapest léte az elmúlt két évszázadban, az ostromot kivéve, soha nem volt ekkora veszélyben”

Miközben Gulyás Gergely azt állítja, hogy 2018 óta nem barátok Magyar Péterrel, négy éve együtt ültek az ElkXrtuk premierjén

Miközben Gulyás Gergely azt állítja, hogy 2018 óta nem barátok Magyar Péterrel, négy éve együtt ültek az ElkXrtuk premierjén