szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Ez történt: Kína elkezdte visszaküldeni Amerikának a repülőket

Ez történt: Kína elkezdte visszaküldeni Amerikának a repülőket

Hatszor nem adott nyugtát a közel-keleti kisbolt, maximális bírságot dobott nekik a NAV

Hatszor nem adott nyugtát a közel-keleti kisbolt, maximális bírságot dobott nekik a NAV

Putyin megköszönte az észak-koreai katonák segítségét

Putyin megköszönte az észak-koreai katonák segítségét

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai, két ember most nagyon örülhet

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai, két ember most nagyon örülhet