szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Egyre kevesebbet ér a Shein, miután Trump alapjaiban rengette meg a globális kereskedelmet

Egyre kevesebbet ér a Shein, miután Trump alapjaiban rengette meg a globális kereskedelmet

Pusztít a pancsolt szesz Törökországban, több mint száz halálesetet okozott alig két hónap alatt

Pusztít a pancsolt szesz Törökországban, több mint száz halálesetet okozott alig két hónap alatt

Economist: Felújítják Európában az orosz gázszállításokat? Magyarország ezt szeretné

Economist: Felújítják Európában az orosz gázszállításokat? Magyarország ezt szeretné

Ozzy a nyári Black Sabbath-koncertről: „Annyit fogok játszani, amennyit bírok”

Ozzy a nyári Black Sabbath-koncertről: „Annyit fogok játszani, amennyit bírok”