Tetszett a cikk?

A közszolgálati médium közalapítványi kuratóriumi elnökségének tagja szerint ugyanolyan vizsgálatra lenne szükség, mint amilyen a reklámidő-értékesítési szerződések ügyében folyt.

A Magyar Televízió (MTV) Rt. felügyelőbizottságának vizsgálatát kéri Haraszti Miklós, a közszolgálati médium közalapítványi kuratóriumi elnökségének egyik tagja annak kapcsán, hogy a grémium jóváhagyása nélkül kötött szerződést filmvásárlásról Ragáts Imre MTV-elnök.Haraszti Miklós közölte: kérni fogja, hogy a kuratórium társadalmi szervezetek által delegált tagjai közül valaki megfigyelőként részt vehessen az eljárásban. Szerinte így - szemben az előző vizsgálat idejével - nem támadhat "információs szakadék" a kuratórium elnökség tagjai és a társadalmi delegáltak között.A HVG eheti száma szerint a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége csütörtöki ülésén ismét napirendjére tűzi a közszolgálati médium elnökének leváltásának ügyét. A lap szerint ugyanis azóta elvált felesége üzlettársának cégétől vásárolt természetfilm-sorozatot a posztra hét hónappal ezelőtt megválasztott Ragáts Imre, állítólag a piaci ár háromszorosáért.A hetilap csütörtökön utcára kerülő számának cikke szerint a grémium vélhetően újabb felügyelőbizottsági vizsgálatot kér Ragáts Imre tévéelnök ellen, aki az MTV Rt. nevében július utolsó napjaiban bruttó 55,3 millió forintért vásárolta meg - azóta felbontott szerződéssel - a Keresztül-kasul a tengereken című szériát a Cears Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-től. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óránként többször felébresztik Epstein volt barátnőjét a börtönben

Óránként többször felébresztik Epstein volt barátnőjét a börtönben

Alig találtak fertőzötteket az óbudai és pesterzsébeti óvodákban, bölcsődékben

Alig találtak fertőzötteket az óbudai és pesterzsébeti óvodákban, bölcsődékben

Családi gazdaságok: javítja a hibákat, de Áder legsúlyosabb bírálatáról hallgat a törvényalkotási bizottság

Családi gazdaságok: javítja a hibákat, de Áder legsúlyosabb bírálatáról hallgat a törvényalkotási bizottság