Megnézték az áldozat vérző koponyáját, majd elhajtottak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
HavariaPress

Életveszélyesen megsérült az a kerékpáros asszony, akit egy furgon gázolt el Neszmélyen. A gázoló sofőr elhajtott a helyszínről, de a rendőrök megtalálták. Kiderült, hogy ittas volt a baleset idején - értesült a HavariaPress.

A baleset pénteken délután történt a Komárom-Esztergom megyei Neszmély főutcáján. Az úttest szélén kerékpározó 69 éves asszonyt egy Ford Transit ütötte el, mikor vezetője megpróbálta kikerülni. Az elgázolt asszony az útpadkára esett, ahol beverte a fejét. A gázoló sofőr és utasa is kiszállt a baleset után a járműből, megnézték a súlyos koponyasérülést szenvedett nőt, majd visszaültek, és elhajtottak a helyszínről.

A balesetnek volt szemtanúja, aki a gázoló jármű rendszámát is megjegyezte. A rendőröknek ennek alapján sikerült megtalálniuk a sofőrt. A Bikalpusztán megtalált férfi furgonján felfedezték a gázolás nyomát. A sofőrről és utasáról is kiderült, hogy ittasak voltak a baleset bekövetkeztekor. A gázoló furgonossal szemben ittas állapotban elkövetett, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság. A furgon utasának ugyancsak segítségnyújtás elmulasztása miatt kell majd felelnie.