"Rasi, Ráhel, a kutyafáját!" – Megtalálták Orbán Viktor elfeledett YouTube-csatornáját

"Rasi, Ráhel, a kutyafáját!" – Megtalálták Orbán Viktor elfeledett YouTube-csatornáját

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orbán Viktor régi, Facebook előtti YouTube-csatornája valóságos kincsesbánya. Disznóvágás, foci, ajándék nyakkendők Berlusconitól, családi évődés és belevaló nyilatkozat az orosz agresszióra adott helyes reakcióról.

Igazi kincsesbányát, Orbán Viktor-legendáriumot talált a YouTube-on a 444.

A miniszterelnök elfeledett YouTube-csatornáján számos parlamenti felszólalás mellett olyan jelenetek láthatók, mint például az alábbi, ahol Orbán Viktor izompólóban arról magyaráz a képviselői irodaház előtt, hogy miért népszerűbb Erdélyben, mint itthon.

Vagy az alábbi kedves családi jelenet, amit a 444 kommentárja szerint kivágtak az eredeti műsorból:

Egy kevésbé bulváros anyag, egyike a számtalan nyilatkozatnak, amelyek bizonyítják, hogy Orbán Viktor mennyire másképp gondolkodott régen. Ebben az esetben például az agresszív orosz fellépésre adott helyes reakcióról, és nem is olyan régen, 2008-ban, amikor a grúz-orosz háború tetőzött. Igaz, Nyugat-Európát már itt is ostorozta.

Az alábbi filmben 3:40 után önfeledt családi évődés kezdődik, kisebb kézitusával a miniszterelnök és felesége között.

Ezen a videón, amely a YouTube-csatorna végét és a Facebook-videós korszak kezdetét is jelzi, a miniszterelnök Berlusconi szexpartijairól beszél, ahol mindenféle "idáig érő csizmában közlekedő nők voltak".