Gyurcsány azt állítja, megegyezett az Orbán elleni bizonyítékok megvételéről

Gyurcsány azt állítja, megegyezett az Orbán elleni bizonyítékok megvételéről

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Bár több dolog még zavarja az ügyben, de azt állítja, az árról már megegyeztek a titkos tárgyalópartnerével.

Miután Gyurcsány Ferenc még májusban a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt állította, hogy Orbán Viktornak van, vagy volt egy svájci bankszámlája, amelynek meglétéről ő látott is bizonyítékokat, amiket meg is akar vásárolni egy titkos eladótól.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Gyurcsány most kedden azt mondta, újra találkozott titkos tárgyalópartnerével, és bár ezúttal nem látta azokat a dokumentumokat, amelyek Orbán Viktor svájci bankszámláinak létezését támasztják alá, de a bizonyítékok áráról már lényegében megállapodtak, és meg is veszi azokat, bár a hitelesítést érintő kérdések még tisztázatlanok, és Gyurcsányt az is zavarja, hogy nem tudja, ki a tárgyalópartnere, és az kit szolgál.

Gyurcsány emellett arról beszélt, hogy úgy érzi, hogy nem csak pénzügyi alkut akarnak kötni vele tárgyalópartnerei, hanem utalnak arra, hogy egyszer majd még kérnek tőle valamit.

Gyurcsány hozzátette, tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl, de ennél szerinte veszélyesebb, ha ugyan látja a dokumentumokat, de nem beszél róluk.

A hivatkozott beszélgetés 12:30 körül kezdődik a videón:

Hozzászólások