szerző:
hvg.hu

Áthallásos bakira figyelt fel egy szemfüles néző a vasárnapi Tények műsoránál: szokatlan módon már csak Kökény-Szalai Vivien hírigazgatót tüntették fel, de a rendező és a felelős szerkesztő neve nem szerepelt. Mivel többen pont ebből a pozícióból távoztak Vajna csatornájától, tényleg úgy tűnt, mintha már nem lenne kit kiírni.

Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit – tartja a közhely, és valóban, mindenki elszúr olykor ezt-azt. A Tv2 hírműsorában mindenesetre egyetlen kollégának sem tűnt fel, hogy eltűnt a felelős szerkesztő és a rendező neve, így úgy tűnt, mintha már egyedül Kökény-Szalai Vivien tartaná a frontot. Ennek precíz közlése amúgy fontos, a készítőket fel kell tüntetni, mint egy hetilapnál az impresszumot, hiszen ebből derül ki, kik felelősek az aznapi tartalomért.

Arra nem is merünk gondolni, hogy senki nem akarta volna névvel vállalni a sorosozás-vonázás-két fejű alpakkacsikó tematika napi produktumának szerkesztését-rendezését, ugyanakkor végtelenül szerencsétlen a szakmai baki. Ugyanis többször írtunk róla, hogy mióta Andy Vajna megvásárolta kalibrálták, egyre másra problémáik vannak azzal, kik állítsák elő a megfelelően kormányhű anyagokat.

A 24.hu múlt héten írt arról, hogy súlyos helyzet kezd kialakulni a csatorna hírigazgatóságán, mert már azok a munkatársak is inkább távoznak, akiket a tulajdonosváltást követően verbuváltak. Így komoly gondot jelent, hogy több szerkesztő is távozott a tévétől, a helyzet már ott tart, hogy Tóth Tamás Antalnak, Kökény-Szalai helyettesének kell riportot készítenie, neve több anyagnál is így szerepelt.

Úgyhogy akár még az is lehet, hogy nem szúrták el a kiírást, csak már nem volt kit kiírni, esetleg már ugyanaz volt a Tényekben a riporter, a szerkesztő, a rendező, esetleg még műsor után ott maradt kicsit takarítani is. Mindenesetre szép, ahogy az érkezésétől kezdve újabb és újabb botrányos ügyeket generáló Kökény-Szalai Vivien neve ott árválkodik. Ehhez képest a korábbi bulvárszerkesztő nemrég vette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat, amit a TV2 hírműsorai a kiemelkedő magyar minőség kommunikációjával érdemeltek ki.

Hová tűntek a kollégák?
©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Újabb imázsvideót küldünk a világnak Magyarországról és Budapestről

Újabb imázsvideót küldünk a világnak Magyarországról és Budapestről

Nincs megállás: hadat üzen a kormány a homeopátiának

Nincs megállás: hadat üzen a kormány a homeopátiának

Ibrahimoviccsal lepték meg a barlangból kimentett, Ibra-rajongó thai gyerekeket

Ibrahimoviccsal lepték meg a barlangból kimentett, Ibra-rajongó thai gyerekeket

Arany Ferrarit valaki? Mielőtt Austin Powers elviszi

Arany Ferrarit valaki? Mielőtt Austin Powers elviszi

Teljes felújítás, az összes jármű cseréje, jobb jegyautomaták – jön a nagy HÉV-fejlesztés

Teljes felújítás, az összes jármű cseréje, jobb jegyautomaták – jön a nagy HÉV-fejlesztés

„A rendszer teljes csőd, lehetetlen rendesen dolgozni” – felmond a Farkasréti Általános Iskola igazgatója

„A rendszer teljes csőd, lehetetlen rendesen dolgozni” – felmond a Farkasréti Általános Iskola igazgatója