szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még pénteken fogták el, a rendőrök most letartóztatták.

A bíróság elrendelte annak a 40 éves berhidai férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 22 éves nőt és annak két éves kisfiát Várpalotán. A rendőrség honlapján azt írja, hogy a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett.

A rendőrségre szeptember 28-án érkezett bejelentés arról, hogy egy fiatal nő és egy gyermek holttestét találták meg egy Várpalota közeli házban. Kiderült, hogy a nőt és gyermekét megölték, egy helyi lapnak a kisfiú nagymamája azt mondta, a 21 éves fiuk csütörtök óta nem tudta elérni az élettársát, péntek reggel pedig arról értesítették, hogy a házuknak betörték az ablakait. A nagymama szerint szerelmi bosszú állhatott a háttérben.

A gyanúsítottat még aznap elfogták és kihallgatták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!