szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sánta Lászlót két férfi többször megütötte egy szórakozóhelyen egy szeptemberi hajnalon, mert valamit mondott egy nőnek. A rendőrök az egyik férfit a napokban elfogták, társa hétfőn adta föl magát.

A rendőrségi felhívás közzététele után önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten. A 35 éves palesztin állampolgár szeptember 9-én hajnali 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett Sánta Lászlóval.

színész szerint ő csak megkocogtatta egy nő vállát, hogy figyelmeztesse, nyitva maradt a táskája, de a vele lévő férfi ezt félreértette, vitába keveredtek, majd Sánta több pofont is kapott. Ezután megjelent a másik férfi, Varga Dávid is, aki szintén többször megütötte. A két tettes ezután elmenekült a helyszínről.

A nyomozók a két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt november 7-én zuglói lakásán elfogták. Társa ellen november 8-án elfogatóparancsot adtak ki. A 28 éves Varga Dávid november 12-én reggel önként ment be az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – társához hasonlóan – garázdaság vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!