szerző:
hvg.hu

Azt állították a pártról, hogy Czeglédy Csaba pénzelte, de ez nem igaz.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a TV2-nek helyreigazítást kell közölnie a Tények műsorában, áll a Jobbik közleményében.

Azt írják, a Tények 2018. március 30-án sugárzott adásában a "Czeglédy Csaba a Jobbikot is pénzelte" című hírben valótlanul állította, hogy Czeglédy Csaba korábban pénzt adott a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak.

Valótlanul állították továbbá azt is, hogy a Jobbik megállapodott Czeglédy Csabával arról, hogy ügyvédi megbízásért cserébe pénzzel segíti a jobbikos kampányokat.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Jobbik és Czeglédy között nem volt semmilyen kapcsolat, soha nem jött létre köztük semmilyen megállapodás és az illető személy a Jobbiknak soha nem nyújtott semmilyen támogatást, áll a párt közleményében.

Ez nem az első, nem is a második eset, hogy a fideszes propagandamédiumokról bírósági végzés mondja ki, hogy valótlanságokat állítottak. A legtöbb ítélet éppen az április 8-i választások után született meg.

A Fidesz-média lejárató kampányüzeneteiről mondta ki a bíróság, hogy nem igazak

Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek - mondta már többször Orbán Viktor. Most tanulmány készült, ami elemzi az ő, Merkel, Macron és Putyin beszédeit is. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Itthon

Pert nyert a Jobbik a Lokállal szemben

A Habony Árpád tulajdonában álló médium valótlanul állította, hogy a Jobbik alapszervezetei 11 százalékát azért szüntette meg, hogy a tisztújításon a Vona Gábor-féle irány győzhessen a Toroczkai-félével szemben.

A berlini falig mentek a magyar tüntetők

A berlini falig mentek a magyar tüntetők

A kopaszodás vagy a csuklóméretem miatt nem kellek a nőknek?

A kopaszodás vagy a csuklóméretem miatt nem kellek a nőknek?

Vörösiszapper: két hét múlva meglesz az új ítélet

Vörösiszapper: két hét múlva meglesz az új ítélet

Fejbe rúgták, majd elájult a kispadon a magyar focista

Fejbe rúgták, majd elájult a kispadon a magyar focista

Láncfűrésszel vágta arcon szomszédját egy dunavecsei férfi

Láncfűrésszel vágta arcon szomszédját egy dunavecsei férfi

Meghalt Andy Vajna

Meghalt Andy Vajna