szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az E.On szerint egy műszaki meghibásodás miatt történt ez pont így.

Tüntetéssorozat a túlóratörvény ellen
Évek óta nem látott tüntetési hullámot váltott ki a túlórák növelését célzó, rabszolgatörvényként is emlegetett jogszabály parlamenti elfogadása. Az ellenzék a parlamentben, a diákok az utcákon folytatták a tiltakozást, már-már a 2006-os zavargásokat idéző körülmények között.
Friss cikkek a témában

Mint arról beszámoltunk, a Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége a hónap végéig minden napra többórás időtartamra hirdetett meg félpályás útlezárásokat Pécsett két helyszínen, hétfőn pedig egy-másfél kilométeres dugót is okoztak a demonstrálók.

Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint a hétfőn és kedden kora reggel kezdődő forgalomlassító demonstrációnál viszont a 6-os főútnak pont azon a szakaszán kapcsolódott le hamarabb a közvilágítás, ahol a demonstráló autók voltak.

Pécsett nem először történik ilyen, beszámolók szerint a január 4-i felvonulás előtt a gyülekezőhelyen nem működött a közvilágítás.

Nagy Ferenc Baranya megyei DK-s politikus szerint 6.40-kor észlelték, hogy összesen 6 darab utcai lámpa borult sötétségbe, szerinte ez balesetveszélyes helyzetet okozott, bár szerencsére nem történt baleset.  

Az E.On az RTL Klubnak azt nyilatkozta, hogy egy egyszerűen orvosolható műszaki meghibásodás miatt pont az érintett területen korábban kapcsolt be a közvilágítás, és hajnalban korábban is kapcsolt ki, de kedden délelőtt a meghibásodott elemet, ami a rádiófrekvenciás vezérlést irányítja, kicserélték, ezért szerdán elvileg már ott is lesz világítás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közel 10 milliárd forintért kelt el egy magyar startup

Közel 10 milliárd forintért kelt el egy magyar startup

Furcsa hiba: egy kedvezmény miatt maradnak ki szállásadók ezrei az állami kártérítésből

Furcsa hiba: egy kedvezmény miatt maradnak ki szállásadók ezrei az állami kártérítésből

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban