szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bement Bayer Zsolthoz Semjén Zsolt, és ha már ott járt, kifejtette a gondolatait nőiességről, a kormányt kritizálókról, az ellenzékről és az Európai Bizottság szocialista alelnökéről is.

Aki a természet vastörvényeivel szembemegy, az a pusztulásba tart. "Ez a kései, hanyatló Rómának a végső devianciája és a pusztulás előtti csődje" – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Echo Tv Bayer Show című műsorában a kormány családvédelmi terveinek és intézkedéseinek támadásáról, közelebbről a svéd Annika Strandhäll szociális ügyekért felelős miniszter kritikájáról, amely miatt Szijjártó Péter bekérette a svéd nagykövetet. A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg – jelentette ki.

A baloldalt nem lehet áthozni a szélsőjobbra, ezért a szélsőjobbot vitték át a baloldalra, elemezte ki a Jobbik és MSZP közeledését. Ez "erkölcsi pornográfia és abszurditás". De Vona Gábor sem maradt ki a szórásból: kétszer követett el aposztáziát (hittagadást) Semjén szerint, egyrészt akkor, amikor az iszlámot az emberiség utolsó reményének nevezte, a másik hittagadása politikai természetű volt: Vona maga is beismerte, hogy elvette a Jobbik lelkét.

Frans Timmermans EB-alelnök az MSZP kongresszusán járt, és egy futballszurkoló üvöltözéseire is válaszolt, ehhez képest Semjén úgy látja, "a legprimitívebb pártkampányokat folytatja", nem politizálhatna alelnökként.

(KDNP.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Semjén Zsolt most sem vallott be értékes vadászatot

A KDNP elnök vagyonnyilatkozata alig változott, csak a miniszteri fizetése nőtt. Ajándék vadászatokat ezúttal sem vallott be, de már korábban azt mondta, hogy ezek nem függenek össze képviselői posztjával, ezért nem kell beleírni a bevallásába.

Hiába építettek Mészárosék lovas stadiont, harmadháznál többen nem voltak ott

Hiába építettek Mészárosék lovas stadiont, harmadháznál többen nem voltak ott

Rendszeresen ivott és terrorizálta beteg testvérét egy solti férfi

Rendszeresen ivott és terrorizálta beteg testvérét egy solti férfi

Történelmi esély veszhet el Romániában az egymással és magukkal hadakozó magyar pártok miatt

Történelmi esély veszhet el Romániában az egymással és magukkal hadakozó magyar pártok miatt