szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ők is a Bábolna Biót bízták meg a kerületi munkával.

Korábban beszámoltunk róla, hogy miután két zuglói óvodában is feltűntek a patkányok, a Karácsony Gergely vezette XIV. kerületi önkormányzat egy rendkívüli képviselő-testületi ülésen a fideszes képviselők tartózkodása mellett úgy döntött, hogy megbízza a fővárosi patkányirtást korábban végző Bábolna Bio céget a kerületi patkányirtással.

Most egy másik ellenzéki kerületi polgármester is úgy döntött, saját kezébe veszi a patkányirtás kérdését: Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármestere a Facebookon közölte, hogy ott is rendkívüli patkányirtást rendeltek el.

Gajda azt írta, mivel a fővárosi önkormányzatnak nem sikerült úrrá lenni a Kispestet is érintő patkányinvázión, ezért rendkívüli patkányirtás megkezdésére utasította kollégáit, ráadásul a XIX. kerületben is a nagy tapasztalatokkal rendelkező Bábolna Biót bízták meg a munkával.

Gajda azt írta, a cég május 30-tól 70 helyszínen kezdi a munkát óvodákban, iskolákban, sportlétesítményekben, közterületeken.

Hétfőn egyébként a Főpolgármesteri Hivatal azt közölte, hogy megkezdődött az intenzív patkányirtás négy kerületben, ezek az V., a IX., a XIII. és a XX. kerület. A fővárosi megbízású patkányirtást a korábban csak szúnyogirtással foglalkozó RNBH Konzorcium végzi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megtalálták a 75 éves, de még ma is működő számítógép használati utasítását

Megtalálták a 75 éves, de még ma is működő számítógép használati utasítását

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

Videón is láthatjuk, mi történt egy fekete lyukkal 55 millió évvel ezelőtt

Videón is láthatjuk, mi történt egy fekete lyukkal 55 millió évvel ezelőtt