szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyszer próbálják meg, aztán be kell menni a küldeményért.

Akárcsak más értékutalványokat, a rezsiutalványt is egyszer próbálják meg majd a címen kézbesíteni a postások szeptember folyamán. A küldeményt – derül ki a Magyar Posta közleményéből – személyesen kell átadni a címzettnek.

Amennyiben nincs otthon sem a címzett, sem annak meghatalmazottja, sem közeli hozzátartozó, akkor a postás értesítőt hagy, amelyen megjelöli, hogy melyik postán és meddig vehető át a küldemény.

Bárki fizethet majd a nyugdíjasoknak küldött rezsiutalvánnyal

Nem névre szólóak lesznek a kiküldött utalványok, ezért a nyugdíjasok átadhatják hozzátartozóiknak.

Az utalványt a szabály szerint 10 munkanapig őrzi a posta, ez az idő alatt bármikor átvehető. Ha nem mennek érte, a posta visszaküldi a feladónak, a Magyar Államkincstárnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóth Richárd Itthon

9000 forintos rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok

Kormányinfót tartott pénteken Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hollik István kormányszóvivő. A nyugdíjasok és a közfoglalkoztatottak is kapnak pénzt az önkormányzati választások előtt. Kiderült az is, ki veszi át Andy Vajna helyét.

Újabb 98 áldozata van a koronavírusnak

Újabb 98 áldozata van a koronavírusnak

Lebontják Milánó legendás stadionját

Lebontják Milánó legendás stadionját

A válságból való kilábalást segítő ötleteket támogatja a Google

A válságból való kilábalást segítő ötleteket támogatja a Google